Announcement
Announcement of Community Meetings
Questions
1. Who write the announcement?
Answer : The person who wrote the announcement was the community admin, Mr. Kanade Yuuki
1. Who write the announcement?
Answer : The person who wrote the announcement was the community admin, Mr. Kanade Yuuki
2. When was the announcement released?
Answer : This announcement was released one week before the community meeting
Answer : This announcement was released one week before the community meeting
3. Who is the announcement for?
Answer : The announcement was for community members
Answer : The announcement was for community members
4. What is the announcement about?
Answer : The announcement is about meeting the English community
Answer : The announcement is about meeting the English community
5. When and where Will actually the meeting?
Answer : The meeting was held on March 23, 2017 and was at Hanabi Park
Answer : The meeting was held on March 23, 2017 and was at Hanabi Park
6. What has the Mr. Kanade Yuuki submitted to community members?
Answer : Delivered by Mr. Kanade Yuuki to the members is held this meeting event which is to make a good bond between community members
Answer : Delivered by Mr. Kanade Yuuki to the members is held this meeting event which is to make a good bond between community members
7. Has there ben and announcement about the meeting?
Answer : In the announcement there were no restrictions
Answer : In the announcement there were no restrictions
8. What did Mr. Kanade Yuuki write on the last paragraph?
Answer : Written by Mr. Kanade Yuuki in the last paragraph is " You can bring your own food or drinks to enjoy spring of cherry blossom at the park.For more information, contact our admin Mr. Kanade Yuuki. "
Answer : Written by Mr. Kanade Yuuki in the last paragraph is " You can bring your own food or drinks to enjoy spring of cherry blossom at the park.For more information, contact our admin Mr. Kanade Yuuki. "

Komentar
Posting Komentar