SIMPLE PRESENT TENSE ( ACTIVE-PASSIVE)

SIMPLE PRESENT TENSE ( ACTIVE-PASSIVE)

many powerful young men    answer : many strong young people that Indonesia needs
2. She posts the story every day
    answer : the story she posted every day
3. The teacher teaches English once a week
    answer : once a week is taught by an English teacher
4. We do exercise every day
    answer : we are exercised every day
5. The professors plant the rice at the top of the buillding
    answer : planted by professors on the building

SIMPLE PAST TENSE ( PASSIVE - ACTIVE )

1.The student created the blogs yesterday
   answer : Students created a blog yesterday.
2.The principal told the students to be good students
    answer  : to be a good student said to the principal
3. Many singers sang the song
    answer : the song was sung by many singers
4. She typed the letter last night
    answer : the letter was typed last night by her
5. We left the gate open
    answer ; the gate was left open for us

Komentar

Posting Komentar

Postingan populer dari blog ini

Job Tittles