Test Passive voice
Change These Below Active Sentences become Passive Voice
1. Some workers are still renovating my kitchen and bathroom.
Answer : My kitchen and bathroom are still being renovated by some workers
2. She is cleaning the microwave oven.
Answer : The microwave oven is being cleaned
Answer : The microwave oven is being cleaned
3. They are setting up the meeting room.
Answer : The meeting room is being set
Answer : The meeting room is being set
4. Are the students planning a school trip abroad?
Answer : is a school trip abroad being planned by the students?
Answer : is a school trip abroad being planned by the students?
5. My friend was baking bread when I came.
Answer : Bread was being baked by my friend when i came
Answer : Bread was being baked by my friend when i came
6. Some workers were maintaining the toll road at this time yesterday.
Answer : The toll road was being maintained by some workers at this time yesterday
Answer : The toll road was being maintained by some workers at this time yesterday
7. They were discussing exchange rates at 7 o’clock this morning.
Answer : Exchange Rates were being discussed at 7 o'clock this morning
Answer : Exchange Rates were being discussed at 7 o'clock this morning
8. The human resource manager said that he was still processing my documents.
Answer : The human resource manager said my documents were being still processed
Answer : The human resource manager said my documents were being still processed
9. We cleaned our house yesterday.
Answer : Our house was cleaned yesterday
Answer : Our house was cleaned yesterday
10. She didn’t invite me to the party.
Answer : The party was not invited me
Answer : The party was not invited me
11. Larry Page and Sergey Brin founded Google in 1998.
Answer : Google was founded by Larry page and Sergey Brin in 1998
Answer : Google was founded by Larry page and Sergey Brin in 1998
12. Susan visited her gradparents in Kalimantan last Sunday.
Answer : Her Grandparents were visited by susan in Kalimantan last Sunday
Answer : Her Grandparents were visited by susan in Kalimantan last Sunday
13. We set the table.
Answer : The table is set
Answer : The table is set
14. She pays a lot of money.
Answer : A lot of money is paid
Answer : A lot of money is paid
15. He doesn't open the book.
Answer : The book is not opened
Answer : The book is not opened
Komentar
Posting Komentar